Seznam výrobců



Seznam kolekcí

BEFAG GRANDECK
A1 logo-floorclic Cork Comfort

Autorizovaný prodejce A1 PODLAHY

arc edition

KARSIS / Prodejna

KARSIS PODLAHOVÉ CENTRUM - Prodejna

Prodejna nabízí nejširší sortiment podlahových krytin a příslušenství v regionu. Ve specializované nabídce je i celá řada dalších služeb, které Vám usnadní nakupování.  Na rozšiřování nabídky sortimentu a služeb neustále pracujeme.

Provozní doba

PO - PÁ 8:00 - 18:00

SO 

8:00 - 13:00


E-SHOP podlahovecentrum.cz E-SHOP A1PODLAHY.CZ


foto cechova 2POINT plovoucích podlah

Adresa a kontakt na prodejnu

Čechova 2148
(naproti Penny marketu)
Benešov u Prahy
256 01

E-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Tel: 317 700 325
GSM: 725 557 948


Korektní ceny

Velký důraz klademe na trvale nízké ceny u kompletního sortimentu zboží a služeb. Každý den pro Vás připravujeme skutečné akční nabídky.

Klientská karta

klientska-karta-2020

Podle hesla "Spolu znamená levněji" získejte KLIENTSKOU KARTU a při každém nákupu na prodejně ji mějte vždy u sebe. Před vystavením paragonu kartu předložte na pokladně. KLIENTSKOU KARTU mohou získat soukromé osoby, podnikatelé, živnostníci, právnické osoby i rozpočtové organizace. KARTA NA SLEVU je přenosná a neobsahuje osobní data klienta.

Podmínky pro získání a používání KLIENTSKÉ KARTY jsou velmi jednoduché. Slovo "spolu" zde má ještě další význam. Domluvte se se svými příbuznými nebo přáteli, kteří také uvažují o nákupu podlahovin, a nakupte společně. Vaše sleva bude tím vyšší, čím vyšší bude celková hodnota jednorázového nákupu.

Bezhotovostní platby

Váš nákup můžete pohodlně uhradit bezhotovostně běžnými platebními kartami.

Záruka kvality

Jsme přímým importérem zboží od renomovaných západoevropských výrobců. Na všechny podlahoviny poskytujeme záruku minimálně 2 roky.

Dárkové poukazy

Dárkový poukaz

Hledáte dárek a potřebujete inspiraci? Využijte dárkových poukazů ve standardních nominálních hodnotách 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč, které lze zakoupit v prodejně. Hodnotu dárkového poukazu si můžete také sami stanovit nebo objednat na adrese: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Výměna zboží

Nakoupili jste mnoho nebo jste špatně vybrali? Při předložení pokladního dokladu Vám originálně zabalené a nepoškozené zboží do 14 dnů od data nákupu vyměníme. Výměnu nelze uplatnit u zboží upraveného dle přání zákazníka nebo u speciální objednávky zákazníka.

Doprava zboží k domu

Zajistíme Vám levně dopravu zakoupeného zboží k Vašemu domu, ať bydlíte kdekoliv. V Benešově Vám dopravíme rozměrné zboží po městě od pondělí do pátku zdarma. Na cenu dopravy a termín dodání zboží se můžete dotázat na adrese : Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo tel: 317 723 705.

Podlahářství - odborná montáž

Pokud se rozhodnete přenechat dílo odborníkům, připravíme Vám nejdříve přehledný položkový rozpočet prací. Zajistíme odbornou montáž podlahovin a Vy získáte tyto výhody

Renovace povrchů dřevěných podlah

Nemůžete se rozloučit s Vaší opotřebovanou dřevěnou podlahou? Zrenovujeme Vám povrch podlahy tak, že bude působit přirozeným a zánovním dojmem. Provádíme broušení, lakování a olejování povrchu dřeva kvalitními produkty SYNTEKO.

Obšívání koberců

Koberce a běhouny obšíváme přímo na prodejně strojem nové generace MINIKET 2000 dle aktuálního ceníku.

Poradenství

Naši technici na prodejně Vám poradí při výběru vhodné podlahové krytiny a doporučí nejvýhodnější postup montáže a údržby.

Údržba podlah

Nezapomínejte na pravidelnou údržbu, která prodlouží dobu životnosti Vaší podlahy. Nabízíme specializované systémy Dr.Schutz na ošetřování a čistění všech typů podlah. Na obalech všech výrobků jsou uvedeny podrobné návody k použití.

Výrobci podlahovin nedoporučují používání univerzálních čistících a leštících prostředků.

 
Prodejna KARSIS Beneov

2