Seznam výrobců



Seznam kolekcí

BEFAG GRANDECK
A1 logo-floorclic Cork Comfort

Autorizovaný prodejce A1 PODLAHY

arc edition

KARSIS / Služby

PODLAHOVÉ CENTRUM - Služby

Karta na slevu

Klientská karta KARSIS

V prodejně PODLAHOVÉ CENTRUM společnosti KARSIS s.r.o. získáte při jednorázovém nákupu nad 6 000 Kč KLIENTSKOU KARTU pro uplatnění výhody okamžité slevy na zboží. Proč se Vám vyplatí Kartu získat nebo ji mít při nákupu u sebe?

  1. Na většinu sortimentu na naší prodejně můžete ihned uplatnit nárok na slevu. Výše slevy je stanovena kritérii dle hodnoty Vašeho celkového nákupu.
  2. Na rozdíl od jiných prodejců u nás nyní můžete díky Kartě získat slevu i na všechno zboží v akční nabídce nebo zboží s jinou okamžitou slevou.
  3. Podmínkou pro získání Karty je registrace držitele a hodnota Vašeho prvního nákupu nad 6 000 Kč. Karta je přenosná, takže nemusíte při jejím uplatnění předkládat osobní nebo jiné doklady.
  4. Při dalších nákupech s Kartou již nerozhoduje jejich jednorázová hodnota. Nárok na slevu získáte vždy při každém z nich.
  5. Více info: Podmínky pro získání a používání KLIENTSKÉ KARTY

Informace k platnosti karty
Karty s prošlou platností Vám budou na prodejně vyměněny zdarma.

Bezhotovostní platby

Váš nákup můžete pohodlně uhradit bezhotovostně běžnými platebními kartami.

Dárkové poukazy

Dárkový poukaz

Hledáte dárek a potřebujete inspiraci? Využijte dárkových poukazů ve standardních nominálních hodnotách 500 Kč a 1000 Kč, které lze zakoupit v prodejně. Hodnotu dárkového poukazu si můžete také sami stanovit nebo objednat na adrese: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Výměna zboží

Nakoupili jste mnoho nebo jste špatně vybrali? Při předložení pokladního dokladu Vám originálně zabalené a nepoškozené zboží do 14 dnů od data nákupu vyměníme. Výměnu nelze uplatnit u zboží upraveného dle přání zákazníka nebo u speciální objednávky zákazníka.

Expresní doprava zboží k domu

Zajistíme Vám levně dopravu zakoupeného zboží k Vašemu domu, ať bydlíte kdekoliv. V Benešově Vám dopravíme rozměrné zboží po městě od pondělí do neděle zdarma. Na cenu dopravy a termín dodání zboží se můžete dotázat na adrese : Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo tel: 317 725 151.

Podlahářství - odborná montáž

Pokud se rozhodnete přenechat dílo odborníkům, připravíme Vám nejdříve přehledný položkový rozpočet prací. Zajistíme odbornou montáž podlahovin a Vy získáte tyto výhody

  1. úsporu vlastního času
  2. záruku na dílo
  3. delší životnost podlahoviny
  4. nižší sazbu DPH dle zákona o DPH

Renovace povrchů dřevěných podlah

Nemůžete se rozloučit s Vaší opotřebovanou dřevěnou podlahou? Zrenovujeme Vám povrch podlahy tak, že bude působit přirozeným a zánovním dojmem. Provádíme broušení, lakování a olejování povrchu dřeva kvalitními produkty SYNTEKO.

Obšívání koberců

Koberce a běhouny obšíváme přímo na prodejně strojem MINIKET 2000 dle aktuálního ceníku.

Poradenství

Naši technici na prodejně Vám poradí při výběru vhodné podlahové krytiny a doporučí nejvýhodnější postup montáže a údržby.

Údržba podlah

Nezapomínejte na pravidelnou údržbu, která prodlouží dobu životnosti Vaší podlahy. Nabízíme specializované systémy Dr.Schutz na ošetřování a čistění všech typů podlah. Na obalech všech výrobků jsou uvedeny podrobné návody k použití.

Výrobci podlahovin nedoporučují používání univerzálních čistících a leštících prostředků.

 
Prodejna KARSIS Beneov

6